Жителі Одеси масово скаржаться на атаку змій. Повзучі підстерігають людей як вдома, так і на вулиці.

Повідомляється, що змій почали знаходити всюди – на пляжах, в лісопосадках, навіть у власних туалетах. Про всі знахідки одесити повідомляють у соцмережах і знімають на відео.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До прикладу Ірина є мешканкою Одеси і вона розказує про те, як одного разу зайшла в туалет і зіткнулася зі справжньою змією. Жінка сильно злякалася, після чого почала шукати допомоги у сусідів будинку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У мене був шок. Фото зробила дуже швидко і виклала на форумі будинку (добре, що такий є!). Незабаром і господарі з'явилися. Виявилося, нежданий гість завітав до нас від сусідів знизу. Однак спочатку ніякої реакції не було: живіть з нею, як хочете. Мовляв, у них є ще змії… Господарі, дійсно, пристойні люди, але що у них таке будинку, ніхто не знав" - повідомила Ірина.

В свою чергу зоозахисники попереджають, що дуже часто до людей люблять "навідуватися" нешкідливі домашні полози, яких можна впізнати за яскравим забарвленням і досить великій довжині.

Полози не можуть переміщатися далеко від дому, тому якщо ви зустрінете змію у себе в квартирі, знайте – його будинок десь недалеко, оскільки полози можуть перелізти через відкрите вікно або вентиляційну шахту.

Також схожа історія була і на одному із одеських пляжів. Відпочиваючі на одеському пляжі "Ланжерон" також помітили змію, правда, сама вона була налякана не менше людей.

Нагадаємо, що змії в лісі: як врятуватися від укусів на відпочинку

Раніше портал "Знай.ua" писав, що жахлива пошесть заполонила Львівщину: в реанімацію від одного укусу

Також портал "Знай.ua" інформував, що Львів тероризує небезпечна пошесть: один укус - і реанімація