Погода в Одесі у вівторок, 18 червня, буде й далі дуже теплою.

Про це повідомила український синоптик Наталка Діденко.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ці нетривалі дощі ненадовго освіжатимуть повітря, проте можуть миттєво переходити у сильну зливу та грозу", – попередила Діденко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До слова, синоптик переконує, що спека в Україні послабне з 25 червня. Ну, як послабне – температура повітря "впаде" до +23...+29 градусів.

Температура повітря сягатиме від +27 до +29.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.