Двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

поліція
поліція

Про це інформують ЗМІ з посиланням на дані правоохоронців.
У повідомленні йдеться, що двоє молодих людей після святкування дня народження одного з них вирішили прогулятися центром міста. У Грецькому парку, що під Приморським бульваром, вони зустріли компанію молодих людей, з якими вирішили випити.

Після розпивання спиртного молодим людям стало погано, і вони втратили свідомість. Ближче до ранку їх знайшли перехожі, які викликали швидку. Одного з постраждалих вдалося врятувати, інший помер у лікарні, не приходячи до тями.

лікарня
лікарня

У обох молодих людей відібрали документи, ключі та цінні речі. За словами очевидця, він втратив свідомість відразу після перших ковтків спиртного, купленого новими знайомими, виходячи з чого рідні та близькі загиблого підозрюють, що молодих людей обпоїли, додавши спиртне клофелін або інша речовина, багаторазово підсилює дію алкоголю.

До слова, телефон загиблого, iPhone 7, досить скоро знайшовся з допомогою програми відстеження: його намагалися продати на одеському Радіоринку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наразі поліція розшукує підозрюваних.

Нагадаємо, відпочиваючі в Одесі помітили зелену піну на пляжах міста.

Відповідні відео оприлюднила "Одеса.Life".

Відпочиваючі та мешканці Одеси останні декілька днів спостерігають на пляжах зелену воду і піну.

Спека і дощі спровокували цвітіння піноутворюючої водорості Nodularia spumigena. Нодулярія в Одесі частенько цвіте в кінці травня-початку червня. Це відбудеться при першому невеликому похолоданні.

Біологи розповіли, що для шкіри людини ця водорість не несе ніякої загрози. А ось потрапляння всередину організму може викликати отруєння.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.