Студентів і викладачів одеської Юракадемії примусово зігнали на агітаційну акцію у підтримку екс-регіонала та соратника президента-утікача Віктора Януковича Сергія Ківалова.

Сергій Ківалов
Сергій Ківалов

Про це повідомив активіст "Національного корпусу" Сергій Варламов на своїй сторінці у Facebook.

“У суботу нам надійшло безліч скарг від викладачів і студентів НУ " ОЮА про те, що їх змушують вихідний день кинути всі свої справи і йти на піар-акцію Сергія Ківалова. Причому діє "Президент Академії" за старими чекістськими методичками. Спершу пропонує пряники у вигляді закриття сесії або практики для студентів, потім в справу йдуть погрози, у разі відмови”, – розповів Варламов.

В субботу нам поступило множество жалоб от преподавателей и студентов НУ ОЮА о том, что их вынуждают в выходной день бросить все свои дела и идти на пиар-акцию Сергея Кивалова. Причём действует «Президент Академии» по старым чекистским методичкам. Сперва предлагает пряники в виде закрытия сессии или практики для студентов, потом в дело идут угрозы, в случае отказа. Вообщем, если Міністерство освіти і науки України закроет глаза на весь киваловский беспредел, то можно с уверенностью ставить крест на честных выборах и новых лицах в Приморском районе города Одессы.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Сергей Варламов op Maandag 17 juni 2019

Активіст додав, що "виховувати" таким чином майбутніх юристів - це означає "плодити" нових корупціонерів та слуг для нечистих на руку політиків.

“Загалом, якщо Міністерство освіти і науки України закриє очі на весь ківалівський свавілля, то можна з упевненістю ставити хрест на чесних виборах і нових осіб у Приморському районі міста Одеси”, – резюмував він.

Нагадаємо, відпочиваючі в Одесі помітили зелену піну на пляжах міста.

Відповідні відео оприлюднила "Одеса.Life".

Відпочиваючі та мешканці Одеси останні декілька днів спостерігають на пляжах зелену воду і піну.

Спека і дощі спровокували цвітіння піноутворюючої водорості Nodularia spumigena. Нодулярія в Одесі частенько цвіте в кінці травня-початку червня. Це відбудеться при першому невеликому похолоданні.

Біологи розповіли, що для шкіри людини ця водорість не несе ніякої загрози. А ось потрапляння всередину організму може викликати отруєння.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря, всі проходи перекриті, перші подробиці