В Одессі, біля київського ринку на Таїрова, ходять двоє людей у військовій формі. Вони просять показати документи, а самі натомість показують паспорт замість посвідчення.

Про це повідомляють на каналі "Подслушано Одесса" у Telegram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що потім вони намагаються розводити на гроші. Хапають людини за руки і говорять, що він дуже схожий на призовника, навіть якщо він неповнолітній.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Потім вони відводять у місце, де немає людей і пропонують все вирішити.

Нагадаємо, що директор одного відомого турагенства Полтави пограбував своїх клієнтів майже на 1 мільйон гривень. 33-річний чоловік оформляв замовлення на відпочинок за кордоном зі стовідсотковою передоплатою. Після того, як всі клієнти відправили гроші - він безслідно зник.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні розгорнула діяльність злочинна група, яка нібито продавала автомобілі та сільськогосподарську техніку. Угруповання діяло на території столиці, Запорізької та Миколаївської областей.

Також портал "Знай.uа" писав, що українці в пошуках роботи можуть легко потрапити на гачок аферистів. Агенції з пошуку роботи діють за напрацьованою схемою і продають базу застарілих вакансій з інтернету або обіцяють співбесіди у вигаданих компаніях.