На Одещині вже третю добу шукають зниклу Дарину Лук'яненко. 11-річну дівчинку востаннє бачили вдень у четвер, коли вона їхала до танцювального гуртка в селі Іванівка.

Про це повідомляє поліція Одеської області на сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що зараз півтисячі людей прочісують лісосмуги, поля, шукають на воді та під водою. Літаки місцевого авіаклубу піднялися в небо з камерами на борту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"До розслідування вказаного злочину залучено кращих слідчих слідчого управління", - повідомив керівник слідчого управління ГУНП України в Одеській області Сергій Шайхет.

Місцеві нажахані, бо досі завжди спокійно відпускали дітей без нагляду і вважали це цілком безпечним.

"Я не можу собі уявити, як це так – дитина, серед білого дня… Страшно стає","Це шок і стрес не тільки для батьків цієї дівчинки, але і для нас усіх","Я не знаю, де ми не бували – дуже багато обійшли місць, досить великий простір пошуків. Намагаємося, шукаємо, яри всілякі, річки, протоки під мостами", - розповіли місцеві мешканці.

Правоохоронці також назвали прикмети Дарини: виглядає на 11-13 років, на зріст близько 140 сантиметрів, худорлява, русяве волосся, карі очі. Одягнена була в білу футболку, світло-рожеві шорти, чорні босоніжки.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився. Дитина була знайдена на вулиці Ревуцького, 29А.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.