У дворі приватного будинку в селі Лиманське Роздільнянського району Одеси стався вибух. За попередньою інформацією, невідомі кинули через паркан гранату.

Про це повідомляють в обласній Нацполіції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що інцидент стався близько трьох годин ночі. За попередніми даними, у дворі вибухнула граната РГД-5.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В результаті вибуху ніхто не постраждав. Поліцію викликав господар будинку після того, як почув хлопок.

На місці працювали вибухотехніки та кінологи. Воронку знайшли у дворі недалеко від огорожі. Змиви з неї і осколки відправили на експертизу.

На даний момент вирішується питання про початок кримінального провадження за статтею "хуліганство". Встановлюються особи, які причетні до події.

Нагадаємо, що на місці будинку, що вибухнув на сході Шрі-Ланки знайшли трупи 15 осіб, серед яких шестеро дітей. За добу на острові були затримані 20 осіб, яких підозрюють у терактах.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Слов'янську Донецької області в результаті вибуху в п'ятиповерхівці постраждав літній чоловік. На місці рятувальники з'ясували, що в квартирі на третьому поверсі стався вибух через витік побутового газу.

Також портал "Знай.uа" писав, що на околиці Києва загорілися склади, пожежу гасили більше доби.