15 червня в 11:00 в Одесі розпочалися Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту-шосе "Одеські Чорноморські 100 км". Через це змінилася схема руху в місті.

Про це повідомляють в прес-службі Одеської міськради.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У зв'язку з велогонкою автобусні маршрути №16, №120, №121, №145, №242, №250 у бік вулиці Семена Палія змінили рух. Вони їздять по такому маршруту: Миколаївська дорога - проспект Добровольського - вулиця Марсельська - вулиця Семена Палія і далі за звичним маршрутом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З 13:30 до 14:30 будуть відключені світлофори на перехрестях вулиць Семена Палія і кута Південної залізниці, а також на перетині вулиць Південної залізниці та Кишинівської. Також буде перекрито рух на ділянці вулиці Південної залізниці від ДЦ "Молода гвардія" до перехрестя вулиці Семена Палія і кута Південної дороги у напрямку виїзду з міста.

В гонці беруть участь понад 100 спортсменів. Маршрут групової гонки становить 108 кілометрів. Старт змагання на Південній залізниці, з правого боку проспекту Добровольського. Далі маршрут пролягає по вулиці Семена Палія, Паустовського, Новомиколаївській дорозі, знову повертаються на Південну дорогу і фінішують в лівій смузі проспекту Добровольського.

Нагадаємо, що у Дніпрі на вихідні перекриють центр міста. У найближчий вікенд Дніпро прийматиме етап Кубка Європи з триатлону Dnipro Triathlon Fest 2019.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у місті Біла Церква біля Києва протягом кількох днів мають намір перекривати рух на деяких ділянках доріг. Це пов'язано з проведенням змагань велосипедистів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу, 1 червня, в Києві відбувся Всеукраїнський велодень, тому за маршрутом заходи обмежували рух транспорту.