На початку поточного тижня в Одесі комунальне підприємство «Міськзелентрест» продовжило висадку літніх квітів на міських клумбах.

Про це повідомили в Департаменті міського господарства Одеської міськради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Більше 3500 тисяч квітів: 2000 бегоній, 1500 сальвій і 60 альтернаторов прикрасили клумби біля Оперного театру.

На всіх інших ділянках підприємства ведуться роботи з підтримання в належному стані зелених зон. У роботах задіяно 118 озеленювачів, притягнуто 4 вантажопасажирські машини JAC, 1 трактор та 1 сміттєвоз.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Як повідомляв Знай.ua, погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно до його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.