У Біляївці собаки ледве не розірвали дитину та двох кіз.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про інцидент розповіла жителька вулиці Комарова з Біляївки Ганна Скрипнік. Будинок жінки межує з полем, де випасалися кози. Жінка повідомляє, що на них кинулися дві бездоглядні собаки, на вигляд - породи алабай. У цей час вулицею прогулювався хлопчик, років 10-11 зі своєю собакою. Він захистив кіз, яких намагалися розірвати алабаї, а сам ледве не став їх жертвою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я почула крики, на них кинулися мої сусіди Ігор Більський та Аліна Пучкова. Сусіди побачили, що хлопчик намагався захистити кіз, впав на одну з них, яку почали роздирати собаки. Вони побігли до них, почали відбивати від собак. Ті злякалися та побігли у напрямку вулиці Московської. Від переживань та стресу навіть не запитала, як звуть хлопчика. На вигляд йому 10-11 років, біленький, у шортиках, сказав, що з вулиці Матросова", - розповідає Ганна Скрипнік.

Нагадаємо, що суд визнав законним рішення Київської адміністрації про заборону роботи шапіто з тваринами на території столиці. КМДА заборонила пересувні цирки з тваринами ще в листопаді 2017 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, фото з дикими тваринами, так само як і «контактні зоопарки» та використання тварин у цирках, особливо пересувних, – мерзенне і поширене явище в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що в українських цирках, океанаріумах і зоопарках продовжують знущатися над тваринами, незважаючи на закони. Новим словом у кривавому бізнесі стали так звані контактні зоопарки, де відвідувачам дозволяють не тільки подивитися на тварин, а й контактувати з ними.