З 12 по 14 червня на Державному полігоні під Одесою ВСУ проведуть випробувальні пуски нових ракет української розробки "Нептун" і "Вільха-М".

Про це повідомляє прес-служба Татарбунарської районної державної адміністрації.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це прямо позначиться на відпочинку в Одесі, тому що зазначені дні буде обмежений доступ одеситів до деяких прибережних районах біля курорту Лебедівка - не можна буде потрапити на мис Калфа, до мису "Льодовики", а також на відокремлює Тузлівський лимани прибережну косу протягом десяти кілометрів.

Саме в цьому районі можливе падіння уламків ракет і безпілотників, які можуть бути вибухонебезпечними.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на офіційній сторінці у Facebook прес-служба 73 морського центру спеціального призначення Збройних сил України опублікувала потужні кадри захопленні ворожих суден у відкритому морі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", американські вчені розробили, створили і успішно випробували 45-кілограмову високоточну ракету R9X. Відомо, що дане озброєння вражає ціль металевими лезами, які викидаються з корпусу.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 3 травня, в зоні проведення Операції об'єднаних сил пройшли тактичні навчання з протиповітряної оборони.