Одеса — дивовижне місто, яке зачаровує своєю красою і незвичністю. Представляємо вашій увазі дивовижні фото Одеси, зняті з безпілотника під час заходу сонця.

Про це повідомляє "Західний Кур'єр",

Одеса - це місто біля моря, яке вражає своєю красою. Кожен хто хоч раз тут був, хоче повертатися сюди знову і знову. Адже це спокійне і тихий місто біля моря. Вулиці, площі, парки, порт і панорами просто просякнуті історією. Пропонує вам топ фото Одеси, зняті під час заходу сонця.

Морський вокзал і Одеська затока ввечері.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сутінки над морським вокзалом згущуються.

Одеський порт: Каботажний гавань і Військовий мол.

Одеса: панорама Потьомкінських сходів та Приморського бульвару.

Катерининська площа.

Площа біля пам'ятника Дюку і початок Катерининської вулиці.

Захід сонця над Приморським бульваром і Одеським портом.

Порт, залізниця і Стамбульський парк.

Призахідне сонце над Одесою.

Нагадаємо, що перший тиждень влітку, з 3 по 7 число, буде багатим на події, які можуть зацікавити як львів'ян, так і гостей міста. Розповідаємо про головні події тижня у Львові, які не можна пропустити.

Раніше портал "Знай.іа" писав, що в Львові розпочався щорічний фестиваль йоги під відкритим небом: що потрібно знати, щоб не пропустити