Забруднення моря поширилось на всі Одеське узбережжя. Городяни відзначали темно-зелений, болотний відтінок води по всьому на більшості пляжі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці зафіксували забруднення і в Чорноморці, де зараз відпочиває мала кількість людей. Ризикують купатися в такій воді небагато, крім того забруднене і пісок на березі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляють ряд одеських ЗМІ, посилаючись на екологів, такий колір води пов'язаний з цвітінням водоростей і викликаний теплою зимою. При цьому хімічні показники води в нормі.

Нагадаємо, що харківська область теж найближчим часом може зіткнутися з наслідками серйозної екологічної катастрофи. Одна з ключових для регіону річок забруднена гниючим м'ясом, про що місцеві жителі повідомили в соціальних мережах. Невідомі зловмисники викинули в річку Хотимельку, яка є притокою річки Сіверський Донець, близько тонни гниючого м'яса декількох сотень курячих туш.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці