Сьогодні, 8 червня, в Аркадії вантажівка збила пішохода і втікла з місця аварії.

Як повідомляє «Одеський паблік» з посиланням на інформацію «Думської», від отриманих травм потерпілий помер на місці. За попередніми даними, його збив сміттєвоз.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«На місці працюють слідчі. Це був дійсно великий автомобіль. Який саме, — покаже відео з камер спостереження, вони там є», - повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також варто нагадати, що з'явилися нові подробиці жахливої аварії в Конотопі, в якій серйозно постраждала дитина.

За словами Семініхіна, потерпіла 10-річна дитина, на яку допустив наїзд місцевий поліцейський, зараз перебуває в лікарні під пильним наглядом медиків.

Мер міста Конотоп зазначив, що постраждалій дитині після ДТП провели операцію, в ході якої була видалена селезінка. Також їй провели КТ головного мозку, фахівці очікують результатів.

Нагадаємо, що в Одесі замінували 15 будівель: люди в паніці

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Луцьку останні чотири дні "мінували" торгові центри, консульство, житлові будинки, невеликі магазини, зоопарк і знаменитий замок Любарта.

Також портал "Знай.uа" писав, що невідомий повідомив про замінування Західного апеляційного господарського Суду, який знаходиться у Львові на вул. Личаківській, 81.