На тижні з 11 по 17 березня на всій території України очікуються інтенсивні опади у вигляді дощів та мокрого снігу.

За прогнозами метеорологів, дощ буде кілька днів поспіль, накриваючи своїми мокрими обіймами всю країну. За попередніми картами, 10 березня дощі випадатимуть на Закарпаття, у Карпатах, східних та північно-східних регіонах. Наступного дня, 11 березня, опади у вигляді невеликого дощу очікуються на заході країни, а також у Житомирській, Вінницькій та Одеській областях. Інші території залишатимуться сухими у цей день.

Березнева погода, фото: Informator
Березнева погода, фото: Informator

12 березня атмосферний фронт принесе дощі по всій Україні, причому у північних, східних та деяких центральних областях вони перейдуть у мокрий сніг. Синоптики попереджають, що вітер буде переважно південно-східним зі швидкістю 5-12 метрів за секунду та поривчастим характером.

Щодо температурного режиму, то вночі очікується від 2 градусів тепла до 5 градусів морозу. У західних і південних областях протягом цих днів ртутні стовпчики покажуть 1-6 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Прогноз погоди на 12 березня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 12 березня, скріншот: Укргідрометцентр

За орієнтовними прогнозами, дощі не обминуть Україну і в середу, і в четвер. Крім того, у Хмельницькій, Київській, Рівненській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях очікується випадання мокрого снігу.

Прогноз погоди на 13 березня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 13 березня, скріншот: Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 14 березня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 14 березня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, дівчина отримала листа з майбутнього, і сильно злякалася: "Не варто створювати парадокси часу"

Як повідомляв "Знай.uа", всього 3 знаки Зодіаку серед 12 мають вірність: з ким варто заводити стосунки

Знай.uа писав, такого не було десятиліттями: вчені побоюються дуже потужних магнітних бур у 2024 році