Все нове та нове "гарматне м'ясо" продовжує залучати до своєї армії окупантів країна-терорист росія. З міста Кіров прийшли дуже показові новини. Тут місцевий військкомат навіть не подивився на танк, використаний в агітаційному плакаті для привернення уваги місцевих чоловіків. Виявилось, що за свій танк місцеві прийняли німецький "Леопард".

Агітаційний плакат із танком, який стоїть на озброєнні ЗСУ та країн НАТО, розмістили перед входом до військкомату.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих Telegram каналів.

Кіровський військкомат, фото: Telegram
Кіровський військкомат, фото: Telegram

Зображення танка Leopard з'явилося у військового комісаріату в Жовтневому та Первомайському районах Кірова. За допомогою плакату громадян країни-агресора запрошують вступати до лав окупаційної армії за контрактом.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кіровський військкомат, фото: Telegram
Кіровський військкомат, фото: Telegram

При вступі на військову службу росіянам пропонують "впевненість у собі та стабільність у житті". Крім того, громадяни РФ вирішили зацікавити за допомогою німецького танка. Слід зазначити, що росіяни впізнали на плакаті танк Leopard та влаштували скандал. Місцеві жителі вимагали від військового комісаріату пояснень.

Також про мотив розміщення на плакаті зображення Leopard спробували дізнатись російські пропагандисти. Проте у військкоматі не відповіли на запитання та попросили "не робити з мухи слона".

"Жодної інформації ніхто не дасть. Не треба з мухи слона робити", - заявили співробітники військкомату.

Нагадаємо, російський пілот спеціально направив літак, що горить, на українське село: "Вбиває цивільних...".

Раніше повідомлялося, наступ із півночі, воскресіння Пригожина та повернення Криму: астролог передбачив майбутнє для України.

Також, сім'ї померлого окупанта подарували шматок цегли: "батьківщина" віддячила своєму герою.