Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які хочуть почуватися комфортно виходячи на вулицю у лютневі дні, є дуже важлива інформація. Народний синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у найближчі кілька днів.

За словами Наталки Діденки, четвер та п'ятниця, 22-23 лютого, в Україні погода буде з позначками "плюс".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Діденки у соціальній мережі Facebook.

Сніг з дощем, скріншот: YouTube
Сніг з дощем, скріншот: YouTube

Наталка Діденко заявила, що у четвер в Україні буде неоднорідна погода. Найтепліше буде на заході +7+11 градусів, найхолодніше на сході, +1+4 градуси. На решті території протягом дня очікується +4-8 градусів, у Криму до +10 градусів.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вітер із південного заходу, веселий, часом поривчастий. Опади – на півночі, Харківщині, Луганщині, у навколокарпатських областях. На решті території - без істотних опадів, на півдні із сонячними проясненнями.

У Києві у четвер місцями очікується невеликий дощ, поривчастий південно-західний вітер. Упродовж дня 22 лютого потеплішає до +6+9 градусів.

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

В останній день робочого тижня, 23 лютого, хмари також не покинуть небо над Києвом. Опадів не передбачається. Позначки термометрів зафіксуються близько 7 градусів тепла. Нічна температура повітря -3°C. Протягом дня сила вітру не знижуватиметься менше свіжих 8 м/с і не досягатиме сильніших 11 м/с.

На кінець тижня, за прогнозом Наталки Діденко, в Україні стане ще тепліше, у вихідні передбачається +8+14 градусів. При цьому синоптик наголосила, що наступний тиждень знову трохи знизить градуси.

Нагадаємо, тепло залишиться у лютому: синоптики дали прогноз на березень.

Раніше повідомлялося, що не тільки небезпечно, а й дорого: як побутова справа може "вилитися" у кругленьку суму.

Також, розслаблятися – зарано: до "Укренерго" терміново звернулися до споживачів.