В Одесі на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Уночі, можливо, пройде дощ. З ранку і до завершення дня опадів не очікується.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в суботу, 14 березня вологість повітря в Одесі складе від 32 до 90%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +6 до +15 градусів.

Погода в Одесі, скріншот з відео


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 06:08, а захід можна побачити у 18:03.

14 березня вшановується пам'ять первомучениці Євдокії. У давнину по Євдокії судили про літо і майбутній врожай: "Яка Євдокія, таке і літо"; "Відкол вітер на Євдокію, звідти і все літо". "Якщо граки прилетіли до Євдокії - літо буде мокре, а сніг зійде рано".

Якщо 14 березня йде сніг з дощем і дме теплий вітер, значить літо буде мокре; а мороз і вітер з півночі - до літа холодного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.