В Одеській області молодий хлопець зізнався, що вбив свою знайому через постійні насмішки.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Одеській області.

У Лиманському районі знайшли мертвою 20-річну дівчину. Тіло знайшли поряд з Будинком культури в її рідному селі. Правоохоронці одразу ж кинулися на пошуки зловмисника. Але все ж довго шукати вбивцю правоохоронцям не довелося.

Скріншот з відео


Вже в той же день у вбивстві зізнався 24-річний хлопець. Він заявив, що злочин на сексуальному ґрунті. У будинку, де живе хлопець, знайшли залишки спаленого телефону в печі. Хлопець розповів, що дівчина йому подобалася, але вона насміхалася над ним.

Скріншот з відео


За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. На даний момент поліцейські встановлюють причини і обставини події. Ведеться досудове розслідування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перерізали горло і спалили - у Харкові судять підозрюваних у звірячому вбивстві дівчини, озвучений вердикт

Як повідомляє портал Знай.uа Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.uа писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами