В Одесі до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в п'ятницю, 6 березня вологість повітря в Одесі складе від 81 до 99%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +6 до +11 градусів.

Погода в Одесі, скріншот з відео


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 06:23, захід можна побачити у 17:52.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Тимофія, пустельника. У народі Тимофія називали Весновієм і говорили: "Як не злися метелице, все весною повіває", "Дожити до Весновія, а там зима не страшна".

Цей день відзначався першими сонячними відлигами. Про погоду судили і по вітру: якщо у цей день теплі вітри, то і весна буде теплою. В цей час у кленах і березах починає текти сік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.