Жахлива ДТП сталася під Миколаєвом: там маршрутка не розминулася з вантажним автомобілем. Внаслідок зіткнення постраждали десять осіб, повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Наголошується, що аварія сталася ввечері у суботу, 22 лютого, на автодорозі "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ". При цьому вантажний автомобіль марки DAF, який перевозив цистерну, на 115-му кілометрі автодороги зіткнувся з мікроавтобусом, який прямував у зустрічному напрямку за маршрутом "Маловарваровка - Центральний ринок".

Фото: ГУ НП

В автобусі, крім водія, перебувало 11 пасажирів. З них постраждали вісім осіб, а також водії обох транспортних засобів. Всіх їх з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували в миколаївську лікарню. Чи існує загроза їхньому життю, медики не уточнюють.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі не відомо, хто саме став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. Всі обставини аварії з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства

Також Знай.uа писав, що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі.