Одеса 9 лютого, в неділю, насолодитися яскравим і сонячним днем. При цьому снігу не передбачається, розповіли на сайті Sinoptik.

За прогнозами метеорологів у цей день повітря прогріється до 1 градуса тепла, а вночі знизиться до 1 градуса морозу.

Рекордно теплим цей день був в 1904 році, тоді прогрілося до 13,4 градусів тепла. А рекордно холодною – в 1929 році, тоді вдарили морози до 24 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 9 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, в цей день, 9 лютого відзначають акт перенесення мощів святителя Івана Златоуста. Спочатку мощі зберігалися в місті Комани Понтійські, але в 438 році їх з почестями перенесли до Константинополя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В цей день, незважаючи на період лютих холодів, нерідко трапляється нетривала відлига. Наші предки вважали, що лютневого тепла довіряти не варто, і не поспішали радіти передчасного приходу весни.

Щоб передбачити погоду, вели спостереження за хмарами – якщо вони пливуть проти вітру, то незабаром буде снігопад. На близький сніг вказувало і те, в яку сторону несло дим з труби: перед снігопадом він стелиться по землі.

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні. Платформу і програму презентував Володимир Зеленський і розповів, як правильно користуватися, де взяти і як зробити з держави зручний сервіс.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок, як тепер рахувати платіжки і чому відбулося зростання тарифу.

Нагадаємо, в Україні в наслідок погодних умов сильно постраждали водії, але небезпека була і для звичайних пішоходів. Сніговий Армагеддон накрив всю країну.