В Одесі протягом всього дня буде стояти хмарна погода. Нічному дощу зі снігом вранці на зміну прийде дрібний сніг. У другій половині дня опадів не передбачається.


Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 6 лютого вологість повітря в Одесі складе від 43 до 97%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до +1 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с, хуртовини при швидкості вітру 12 м/с і більше, налипання мокрого снігу. А також про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Погода в Одесі


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:12, а захід можна побачити у 17:09.

У цей день вшановується пам'ять преподобної Ксенії. Цей день вважали переломом зими, і по ньому судили про майбутню весну: "Яка Ксенія — така весна". "Якщо на Ксенію відро (хороша погода) — весна буде красна (хороша)".

Наші пращури говорили: "На полузимницю дорогу перемітає — корм підмітає". Це означало, що зима затримається, і домашні тварини з'їдять всі заготовлені для них запаси.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.