З ранку та до самого вечора небо в Одесі буде приховано за хмарами. Дрібний дощ, що почався вранці, в другій половині дня може посилитися, а ближче до вечора йому на зміну прийде дощ зі снігом.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 5 лютого вологість повітря в Одесі складе від 84 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +2 до +8 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Одесі

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:13, захід можна побачити у 17:08.

5 лютого вшановується пам'ять святого Агафангела. У минулі часи погоду у цей день передвіщали білки і птахи. Якщо під час морозу вона залишає гніздо і спускається з дерева, це означає, що слід чекати відлиги. Якщо вранці наші пращури виразно чули крик синиці, то вони готувались до серйозних морозів.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.