Незважаючи на те, що вранці небо в Одесі покривають хмарами, на нас чекають ясні й погожі день і вечір. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в п'ятницю, 24 січня вологість повітря в Одесі складе від 45 до 69%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -1 до +7 градусів.

Погода в Одесі


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:26, а захід можна побачити у 16:50.

24 січня відзначається день пам'яті преподобного Феодосія Великого. У народі цей день називався "Федосієве тепло". Зазвичай у цей день насправді була тепла погода, але люди побоювались такого тепла і говорили: "Бійся січневої весни", хоча тепла погода у цей день передвіщала ранню і теплу весну. Якщо на Феодосія була відлига, то готувались до затяжної весни.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще