В Одесі місцевий житель осквернив могилу, випорожнившись на неї.

Відповідне відео з'явилося в Телеграм-каналі "Х**вий Київ".

В Одесі чоловік вночі забрів на кладовище. Ймовірно, він був у стані алкогольного сп'яніння. Раптом йому терміново знадобилося справити нужду, і він вирішив зробити це на найближчу могилу.

Скріншоти

Все це помітив одесит, який прийшов провідати могилу свого брата. Він злякав чоловіка своїм криком, і той почав тікати. Одесит зі своїми друзями кинувся за ним.

"Хлопець йшов на кладовище провідати ... брата ... в результаті - обоссана могила і якийсь х*й справляє месу", - сказано в повідомленні телеграм-каналу.

Одесит повідомив про подію в місцевих поліцію, але там він почув відмову. За словом хлопця місцевих ЗМІ також не хочуть давати розголосу цій події.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралов і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".

Як повідомляв Знай.uа , один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки.