В Одесі троє зловмисників вкрали з квартири сейф з коштовностями на суму більше мільйона гривень.

Про це повідомляє місцева поліція.

Одеським правоохоронцям 20 січня вдалося затримати трьох іноземців, які обікрали квартиру більш ніж на мільйон гривень.

Правоохоронці з'ясували, що троє чоловіків проникли до оселю 46-річної жительки Приморського району міста і винесли сейф із грошима та коштовностями на суму понад мільйон гривень.

В Одесі затримано троє іноземців


"Співробітники Шевченківського відділення поліції, до яких звернулася потерпіла, встановили, що до злочину причетні вихідці з Кавказького регіону у віці 27, 36-ти та 45 років", — розповіли в поліції.

Співробітники поліції обшукали автомобіль зловмисників вилучили частину майна заявниці, набір відмичок до замків та інші речові докази їх протиправної діяльності. Також зловмисників при собі мали вогнепальну зброю.

Зараз злодії перебувають в СІЗО, на даний момент правоохоронці встановлюють усі деталі події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.