Вранці в Одесі стоїть ясна погода, а вдень та ввечері небо буде приховано за хмарами. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 22 січня вологість повітря в Одесі складе від 51 до 67%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +1 до +8 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Одесі

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:18, а захід можна побачити у 16:24.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: "Росте день у січні — росте і холод", що вказувало на наближення місяця лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими.

Спостерігали наші пращури у цей день за домашніми тваринами: якщо худоба, випущена у двір, буде прагнути повернутися в хлів — бути незабаром снігу і холоду.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.