Начальницю одеської податкової відправили в СІЗО. Її можуть випустити під заставу 904 тисяч гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід в. о. начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталії Чеботарьоійї, яку підозрюють у підкупі працівника прокуратури. Її направили в слідчий ізолятор з можливістю виходу на свободу під заставу 904 тисяч грн.

Наталя Чеботарьова


Якщо її випустять під заставу, то вона буде зобов'язана: прибувати за першою вимогою слідчого, прокурора або слідчого судді, не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця роботи та проживання, здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний засіб контролю.

Варто нагадати, що Чеботареву підозрюють у дачі хабара посадовій особі. Слідство з'ясувало, що вона намагалася підкупити главу управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності облпрокуратури Михайла Сербіна.

Нагадаємо, в Одесі звільнили все керівництво податкової служби з-за недавнього корупційного скандалу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Порошенко став "президентом" в новорічну ніч, Романенко не стримався: "Бережіть пу*ан"

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що в Україні запустили "кілера" корупції: як новий закон "вилікує" головну хвороба політиків.