В Одесі звільнили все керівництво податкової служби через недавній корупційний скандал.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов усунув все керівництво одеського управління відомства у зв'язку з корупційним скандалом. Також Верланов ініціював службове розслідування щодо фактів, оприлюднених НАБУ.

Ілюстративне фото


"Почуте і побачене є неприпустимим. Будь-які прояви корупції та зловживань в лавах податкової будуть знищені", - заявив чиновник.

Також Верланов розповів, що готовий співпрацювати з НАБУ або іншими правоохоронними органами, щоб здійснити повномасштабну перевірку керівного складу центрального апарату ДПС та територіальних органів служби на предмет корупції.

Варто нагадати, що НАБУ викрили в. о. начальника управління ДПС на хабарі у 25 тисяч доларів. Відомо, що в. о начальника ГУ ДПС в Одеській області Наталя Чеботарьова намагалася підкупити главу управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності облпрокуратури Михайла Сербіна.

Нагадаємо, як відомо, після закінчення місії Вільяма Тейлора, його місце зайняла Христина Квін, яка тимчасово очолила Посольство США в Україні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Порошенко став "президентом" в новорічну ніч, Романенко не стримався: "Бережіть пу*ан"

Також "Знай.uа" писав, що в Україні запустили "кілера" корупції: як новий закон "вилікує" головну хвороба політиків.