В Одеській області 24-річний хлопець поглумився над 14-річною дівчинкою. Про це розповіли в місцевому відділі Національної поліції.

Як повідомляється, злочин було скоєно 7 січня, в Окнянском районі Одеської області. Про подію стало відомо практично випадково – неповнолітня розповіла про факт зґвалтування своєї старшої сестри. Та звернулася в поліцію.

Як розповіла постраждала дівчинка, її запросив до себе в гості 24-річний односелець. Чоловік напоїв дитину пивом, а потім став примушувати до інтимної близькості. Під загрозою фізичної розправи він зґвалтував неповнолітню, а потім відпустив додому.

Після того, як дівчинка зізналася у всьому сестрі про подію стало відомо правоохоронцям, ґвалтівника затримали. Медичний огляд потерпілої підтвердив факт зґвалтування. На місці злочину вилучили речові докази.

У поліції зазначають, що затриманий і раніше притягувався за зґвалтування неповнолітніх. На цей раз йому загрожує до 12 років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, зв'язали і зарізали: у Києві двох дівчаток знайшли вбитими в шафі знімною квартири, - моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа аборт без дозволу батьків: українців приголомшили новим законом, що ще готують "слуги народу".

Знай.uа писав, ДТП забрала життя молодого футболіста: подавав великі надії.