У мережі з'явилося відео перших хвилин страшної пожежі в одеському коледжі, яка сталася 4 грудня і забрала 16 життів.

Відповідне відео опублікував одесит Дмитро Гінак.

4 грудня у будинку на Троїцькій сталася жахлива пожежа. Будівельники, які перебували в будівлі навпроти зняли на відео перші хвилини займання.

Пожежа в Одесі

На відео видно, як стрімко розвивався пожежа. З будівлі валив їдкий дим, а потім і сильне полум'я. Навколо було чути крики і благання про допомогу. З будівлі доносяться крики "Допоможіть нам, будь ласка", і "Ми не можемо дихати".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Там видно вибухи якоїсь горючої суміші (електрика так не вибухає). Кидаю це відео в інтернет, може це якось допоможе слідству... Дай бог сил рідним і близьким..." – написав Гінак на своїй сторінці в Facebook.

Сегодня утром мои строители мне показали видео начала пожара на Троицкой, на видео четко видны взрывы какой то горючей смеси (электрика так не взрывается) кидаю это видео в интернет, может это как то поможет следствию... Осторожно присутствует нецензурная лексика. Дам бог сил родным и близким...

Geplaatst door Дмитрий Анатольевич Гинак op Dinsdag 24 december 2019

Нагадаємо, Одесі впізнали всі тіла загиблих у пожежі, що сталася в коледжі 4 грудня. Багато тіла сильно обгоріли тому довелося робити тест ДНК. Останнім впізнали доктора біологічних наук Бориса Александрова.

Як повідомляв Знай.ua , сильна пожежа охопила багатоповерхівку Києва: є загиблі і постраждалі, відео з самого пекла.

Знай.ua писав, комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси.