Суд наклав арешт на майно "хрещеного батька контрабанди" Вадима Альперіна.

Про це повідомляють Українські новини.

Стало відомо, що вищий антикорупційний суд наклав арешт на майно бізнесмена Вадима Альперіна. Заарештована вся нерухомість "хрещеного батька контрабанди", банківські рахунки, автомобілі та інше майно.

Вадим Альперін


Варто нагадати, що 28 листопада НАБУ повідомило про підозру Альперіну. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу. Після цього співробітники Національного антикорупційного бюро (НАБУ) затримали Альперіна. Згодом Альперін вийшов з СІЗО під заставу в 70 млн гривень.

Нагадаємо, что Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід стосовно бізнесмена Вадима Альперіна у справі про розмитнення товарів за заниженою вартістю.

Як повідомляв портал Знай.ua , детективи НАБУ затримали "хрещеного батька контрабанди" одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що президент Володимир Зеленський пообіцяв винагороду за допомогу в затриманні одеського контрабандиста.