Під Одесою у військовій частині товариші по службі побили жінку.

Про це повідомив міністр оборони Андрій Загороднюк в Facebook.

Андрій Загороднюк розповів, що йому стало відомо про факт побиття жінки-військовослужбовця на Одещині. За його словами він узяв цю справу під особистий контроль. Міністр також додав, що з робочим візитом в Одесі знаходиться його заступник Іван Руснак, який розбирається з ситуацією на місці.

Ілюстративне фото

"Паралельно військова служба правопорядку проводить службове розслідування і надає відповідні матеріали до Військової прокуратури. Деталі повідомлю після того, як з'ясую всі подробиці", — підкреслив глава оборонного відомства.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як розповіла потерпіла Наталія Куліш, її побили товариші по службі за протести проти дій керівництва.

Скріншоти

Нагадаємо, в польському місті Пястув під Варшавою 44-річний українець напав зі зброєю на свого боса. Про це пише місцеве видання RMF24.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Англії невідомі поранили молодого франковчанина ножем і зникли з місця злочину.

Також портал Знай.ua писав, що трагедія з українцями в Польщі сколихнула весь світ. Моторошне вбивство 24-річного громадянина України здійснив його 42-річний співвітчизник.