На Одещині робітники під час ремонту тамтешньої школи виявили шокуючу знахідку. Так, чоловіки дістали зі стіни справжній бойовий снаряд, осколки якого розлітаються щонайменше на кілометер.

Як відзначається, "сюрприз" часів Другої світової був вмурований в стіну школи №3, що в міста Балта, на другому поверсі. Знайшли його робітники, які проводили демонтажні роботи. Існує версія, що швидше за все, 152-мм артилерійський снаряд потрапив у навчальний заклад під час війни та не розірвався.

Українські школи, фото: volga.lutsk.ua
Українські школи, фото: volga.lutsk.ua

Після шокуючої знахідки, чоловіки викликали рятувальників, які евакуювали 680 учнів школи та вихованців дитячого садка, що знаходився поруч. Нарізі, після того, коли вибухотехніки обстежили територію школи, вони вивезли за межі міста та знищили його.

Нагадаємо, в Одесі зміняться тарифи на тепло: у Труханового здивували цифрою в платіжках.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Викинув на вулицю посеред ночі: в Одесі невідомий нахабно позбавив малюка дому, - ганебні кадри

Знай.ua писав, українська митниця запрацює по-новому: "Всього за 20 хвилин".