Чергова Одеська компанія, яка надає послуги по вивезенню сміття заявила про прийдешнє підвищення тарифів.

Про це інформує портал "dumskaya".

Так, ТОВ "ТВ-Серрус" обслуговуюче Приморський район під брендом "Екоград" заявило про підвищення цін на послуги. Згідно інформації ціни піднімуть майже на 45% - з 70,32 грн за кубометр відходів до 101,88 грн.

Мешканці багатоквартирних будинків будуть платити 24,8 гривні з людини на місяць, в той час як зараз тариф становить 17,11 гривні. Мешканці приватних будинків будуть платити 40,75 гривень, в той час як зараз ціна становить 28,13 гривні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підвищення тарифів у компанії пояснили тим, що в останнє вони переглядалися у серпні минулого року та були встановлені нижче нульової рентабельності. У прийдешньому тариф рентабельність врахована на 12%. Крім того компанія врахувала зростання цін на запчастини та електроенергію.

Нагадаємо, що шостий апеляційний адміністративний суд розблокував перехід на нову систему харчування в ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, збройні формування РФ 8 разів порушували режим припинення вогню.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ розповіли про підступну тактику бойовиків на Донбасі.