Одеська мерія гарантує, що в цей опалювальний сезон городяни платитимуть за тепло за старим тарифом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

Директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман заявив, що одесити будуть платити за тепло за старим тарифом. По його словах, навіть незважаючи на попереднє узгодження підвищених розцінок Нацкомісією з енергетики і комунальних послуг ціна залишиться незмінною.

До травня одесити будуть платити за тепло за старими тарифами


Дмитро Жеман розповів, що комісія поки не затвердила тарифи остаточно. Тепер одеситам доведеться їх обговорити. Слухання відбудуться 24 грудня в конференц-залі МВВ за адресою Балківська, 1б.

"Згідно із законом України "Про житлово-комунальні послуги", нові тарифи не можуть набути чинності раніше 1 травня 2020 року, отже, у нинішньому опалювальному сезоні городянам доведеться платити за нинішніми тарифами", - повідомили в прес-службі департаменту.

Нагадаємо, ціну на газ перерахують в опалювальний сезон.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати.

Також Знай. ua писав, що Гончарук остаточно заплутав українців з комуналкою.