З ранку та до самого вечора небо в Одесі буде приховано за хмарами. Нічний дощ вранці ослаб і незабаром повинен закінчитися.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 11 грудня вологість повітря в Одесі складе від 89 до 99%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +4 до +6 градусів. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.

Погода в Одесі

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:28, а захід можна побачити у 16:11.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

11 грудня вшановується пам'ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки цього дня судили про майбутнє літо: якщо сухо і холодно у цей день — бути спекотному літу, а якщо день теплий буде - літо буде холодним.

Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. У давнину була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водиться.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.