У одній із шкіл Миколаєва між однокласниками стався інцидент, який призвів до каліцтва одного із хлопчиків.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Національної поліції.

У повідомленні йдеться, що на перерві двоє друзів гралися у класі та бешкетували, як зазвичай. Один із хлопчиків став присідати, а його друг вирішив "пожартувати" і підставив ззаду перекинутий догори ногами стілець. Вийшло так, що восьмикласник буквально "насадился" на ніжку стільця і отримав серйозні травми.

Дитина потрапила в реанімацію просто зі школи, Ілюстративне фото

В результаті школяр потрапив у реанімацію Миколаївської обласної дитячої лікарні. Лікарі діагностували у хлопчика моторошний діагноз - перфорація прямої кишки, і поки що не дають жодних прогнозів.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Мати постраждалого хлопчика написала заяву в поліцію, наразі проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році.

Як повідомляв портал Знай.uа , щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.