Масштабна пожежа 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Через два дні з-під завалів рятувальники продовжують діставати тіла загиблих. Станом на 15:30 6 грудня у списку зниклих безвісті в результаті пожежі в одеському коледжі залишилося 12 осіб. Точна кількість загиблих і постраждалих поки не встановлено, рятувальна операція триває.

Пожежа в одеському коледжі, Думська
Пожежа в одеському коледжі, Думська

За словами заступника начальника обласного управління ДСНС Олександра Крицького, надії на те, що під завалами будуть живі люди, практично немає. Він зазначив, що раніше рятувальники таки сподівалися знайти живих хоча б у підвалі, який залишився неушкоджений, але звідти вже викачали 80 кубів води, але поки що нікого не знайшли. О 16.22 в ЗМІ з'явилася інформація про ще одне жіноче тіло, яке дістали з-під завалів, але особа жертви поки встановлюється.

Пожежа в одеському коледжі
Пожежа в одеському коледжі

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.иа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі безвісти.