В Одесі співробітник правоохоронних органів прийшов з перевіркою на державне підприємство. Під час огляду одного з приміщень він вдарив директора підприємства, повідомили у прес-службі одеської прокуратури.

Як повідомляється, оперуповноважений органів внутрішніх справ завдав кілька ударів керівнику підприємства. Внаслідок цього потерпілий отримав тілесні ушкодження, які медики кваліфікували як середньої тяжкості.

У зв'язку з перевищенням службових повноважень поліцейського-задираку звільнили з органів внутрішніх справ. У зв'язку з інцидентом проводиться досудове розслідування.

Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось скло.

Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.