Призедентом України Володимир Зеленський пообіцяв "цінний подарунок" за допомогу в затриманні одеського контрабандиста.

Про це повідомляє інформаційний портал "Одеський паблік".

Зеленський заявив, що в ході спецоперації з виявлення корупціонерів на митниці від правоохоронців втік одеський бізнесмен Вадим Альперін. Саме його вважають одним з хрещених батьків контрабанди в Україні.

Під час спеціальної операції з виявлення корупціонерів навколо та безпосередньо на митниці від правоохоронців утік такий...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 26 november 2019


Гарант конституції впевнений, що контрабандист ховається на території країни. У зв'язку з цим він просить всіх допомогти Альперіну знайти дорогу в НАБУ. Або ж допомогти правоохоронцям знайти Альперіна.

"З мене особисто - цінний подарунок тому, хто найкраще допоможе в довгоочікуваної зустрічі з контрабандистом в законі", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретного розмови з Зеленським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.