Одеська фотограф показала силу шторму, який погубив танкер.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новости-Н".

Нещодавно в Одесі стався сильний шторм, який знищив танкер Delfi. Потужна стихія обрушилася на пірс в районі 10-ї станції Великого Фонтану. Бризки від них досягали висоти з п'ятиповерховий будинок.

Всю міць природи зняла одеський фотограф Лоліта Клочкова. Їй вдалося крізь фотографії передати всю велич і міць недавнього шторму. Безстрашна фотограф показала одеситам, що жарти з морем можуть закінчитися дуже погано.

Одеситка показала силу шторму Фото: Лоліта Клочкова

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно через шторм в Одесі впало кілька десятків дерев, рекламних конструкцій, в аеропорту літак здуло з ВПП і він зламав шасі, а в акваторії моря некерований танкер викинуло на одеський пляж.

Одеситка показала силу шторму Фото: Лоліта Клочкова

Нагадаємо, раніше чекайте в гості будинкового або страшне горе: чому не можна виносити сміття й ходити босим "на одну ногу"..

Також Знай.ua писав, що синоптики попередили про примхи зими сезону 2019/2020: "Континент завалить снігом...".

Портал Знай.ua повідомляв про пустельний клімат і тропічні зливи: метеорологи прогнозують нетипову для України погоду.