В Одесі відбулося засідання суду щодо пожежі в готелі "Токіо Стар". Суд обрав запобіжний захід для бізнесмена Вадима Чорного.

Про це повідомляє інформаційний портал "Odessa.online.

У середу, 27 листопада в Одеському апеляційному суді відбулося засідання з приводу пожежі у готелі "Токіо стар". Судді обрали запобіжний захід для Вадима Чорного, так, рішенням суду йому призначено цілодобовий домашній арешт. При цьому бізнесмен зобов'язаний носити браслет з системою стеження.

Вадима Чорного відпустили під домашній арешт Фото: Odessa.online


4 грудня відбудеться наступне засідання, на якому буде розглядатися питання про зняття арешту з майна.

Нагадаємо, що в ніч з 16 на 17 серпня в готелі "Токіо Стар"сталася масштабна пожежа, яка забрала життя дев'яти людей. Правоохоронці затримали власника готелю Вадима Чорного. Його відправили в СІЗО без права внесення застави. Слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що в Рівненська здригнулася від потужного вибуху, що прогримів на хімічному підприємстві з виготовлення фарб.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Дніпрі загорівся будинок престарілих, 30 осіб довелося евакуювати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що 11 жовтня, п'ятниця, по вулиці Героїв Севастополя 26, Київ, сталася пожежа у житловому будинку.