В Одесі почали службове розслідування з приводу події, яка отримала широкий резонанс в соцмережах: працівниця місцевої поліції влаштувала бешкет посеред вулиці. Про це повідомили в Головному управління Національної поліції в Одеській області.

Як повідомляється, в мережу потрапило відео, на якому співробітниця поліції, одягнена не за формою, кидається з кулаками на компанію молодих людей, матюкається, фотографує держзнаки припаркованого автомобіля.

Пізніше один з хлопців заявив, що жінка нанесла йому удар в обличчя.

За словами начальника ГУ Нацполіції області Олега Беха, його підлеглій загрожує дисциплінарне покарання після розслідування події.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явилося відео, на якому 36-річна вчителька із середньої школи в штаті Меріленд, США, побилася з 17-річною ученицею.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві дорогу не поділили велосипедист та водій автомобіля Skoda. Замість того, щоб викликати поліцію, чоловіки влаштували бійку, повідомляють очевидці події.

Також портал Знай.uа писав, що син відомого продюсера Барі Алібасова потрапив у чергову халепу. Ще недавно він судився з виробником "Крота", а зараз дружина звинуватила його в численних побиття і зради.