В Одесі розшукують двох небезпечних злочинців, які увірвалися в будинок до потерпілого та застосували сльозогінний газ.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Одеські правоохоронці розшукують двох злочинців, які напали на 44-річного чоловіка. Потерпілий розповів, що до нього в будинок увірвалися двоє невідомих і, застосувавши сльозогінний газ і фізичну силу, відібрали у нього мобільний телефон. Після цього невідомі заштовхали його в автомобіль і вивезли в центр міста. Зловмисники кинули чоловіка і зникли в невідомому напрямку. Постраждалий одесит звернувся в поліцію.

Правоохоронці ввели план "Перехоплення", щоб зловити зловмисників. Відомо, що через кілька годин після інциденту їх автомобіль бачили за межами міста.

Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Правоохоронці з'ясували, що за кермом був 35-річний громадянин однієї з країн Східної Європи, його затримали. Зараз за фактом розбою (ст. 187 ККУ) та незаконного позбавлення волі людини (ст. 146 ККУ) відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці продовжують шукати спільників зловмисника.

Нагадаємо, сина колишнього президента ФРН зарізали: раптовий інцидент стався прямо на лекції.

Як повідомляв Знай.ua , в Запоріжжі син розправився з батьками і поліз у петлю, сусіди не вірять: "Тихий хлопчик, молився Богу".

Знай.ua писав, в Херсоні шкільні поліцейські витягли 15-річну дівчинку з того світу.