Аеропорт Одеси закритий на зліт і посадку. Причиною цього стала аварійна посадка літака, що летів рейсом Стамбул-Одеса "Турецьких авіаліній". Про це повідомляє Telegram-канал "Політика Країни".

Як відзначається, під час того, коли пілот вдруге намагався посадити літак, дув сильний вітер, а відтак, це призвело до того, коли він все ж приземлився, то зламалося переднє шасі.

Зазнавший аварії літак, фото - avianews.com
Зазнавший аварії літак, фото - avianews.com

"У цей момент пасажири відчули запах гару. Почалася паніка. Панікували усе, навіть члени екіпажу. Стюарти щось панічно говорили один одному турецькою мовою. Літак з'їхав зі смуги і зупинився в полі. Потім були спущені надувні трапи і всіх пасажирів евакуювали з борту. Жертв немає", - йдеться в повідомлені.

Наразі, літак залишився на злітній смузі. У зв'язку із цим, аеропорт Одеси закритий на зліт і посадку.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом.

Як повідомляв портал Знай.uа, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова в Будапешт.

Також Знай.uа писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найбільш привабливих міст для туристів своєї країни.