Хмари ненадовго затриматися на небі Одеси 16 листопада. Ще вночі почався дрібний дощик, але до ранку він вщухне і більше не повернеться. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря підніметься до 15° вище нуля, а вночі «похолодає» до 12 градусів тепла.

найтеплішим день 16 листопада в Одесі був у 2002 році (перевалило за 18 градусів тепла), а найхолоднішим – в 1908 році (майже 11 градусів морозу).

Погода в Україні 16 листопада

За народним прогнозом погоди сьогодні Акепсима, Йосипа пресвітера і Аифала диякона. У народі вважалося, що, якщо чути, як потріскує кора на ясенях – значить, буде холодна весна. Якщо жовта верба продовжує ще рости, молоденькі гілочки відпускає – це ознака теплої і довгої осені. Яскраві фарби в небі на хмарах – значить, близько негода з дощами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Якщо горобці пожвавилися й зацвірінчали під час тривалої негоди, то можна чекати, що скоро погода покращиться.

Червона вечірня зірка передвіщає вітер, а світло-жовта – на близький дощ. Золоте й червоне сонце при сході і заході, а також яскраві зірки віщують сильний вітер.

Нагадаємо, раніше в Карпатах вже почалася справжня зима фото захоплюють дух

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода зимою і не пахне.

Також Знай.uа" писав прикмети і забобони на Новий рік-2020.