На Одещині обшукують будинок голови великої ОТГ. Правоохоронці перекрили усі виїзди з селища.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

В Одеській області в будинку Віктора Полюганича, голови Ширяєвської об'єднаної територіальної громади, яка об'єднує райцентр і ще 17 сіл проходять слідчі дії. Відомо, що обшуки проводять співробітники Генпрокуратури, ДБР та СБУ.

Віктор Полюганич-молодший. Фото trassae95.com


"Був серйозний конфлікт. На оперативників спочатку спустили собак, і їм довелося застосувати зброю. Зараз всі виїзди з Ширяєва перекриті", — зазначило джерело порталу "Думська".

На даний момент невідомо, в рамках якого кримінального провадження проводиться обшук. Варто відзначити, що батько глави ОТГ Віктор Полюганич-старший перебуває в розшуку — його підозрюють у розбійному нападі на фермера в сусідньому районі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, вночі 12 листопада у Харкові поліцейський відділу в метрополітені відкрив стрілянину на станції з незрозумілих мотивів.

Як повідомляв Знай.uа , у Харкові біля супермаркету "Восторг" на вулиці Клочківській пролунали постріли.

Також Знай.uа писав про те, що у Парижі помер 38-річний Михайло Петров з Болехова. Чоловік працював за кордоном близько десяти років.