Моторошна трагедія сколихнула Одещину - озвірілий вітчим вбив пасинка під час сімейної сварки через цигарку.

Про це інформує Київський відділ поліції області.

У повідомленні йдеться, що трагедія сталася вночі в одній з квартир житлового будинку на Люстдорфській дорозі.

Поліція встановила, що конфлікт між двома одеситами виник через цигарку: 51-річний чоловік не дав своєму 35-річному пасинку закурити. Словесна суперечка переросла у жорстоку бійку, під час якої вітчим вдарив ножем молодика у груди. Мати постраждалого була свідком події та викликала "швидку", проте медики не встигли - коли вони приїхали, чоловік вже помер.

"Швидка", ілюстративне фото
"Швидка", ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, підозрюваного у злочині затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання на час слідства. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадуємо, що днями на Харківщині чоловік наклав на себе руки після того, як не зміг поговорити з дружиною про розлучення.

Як повідомляв портал Знай.uа , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.